Bericht versturen
Thuis

Sino Jiguo Machinery Co., Ltd. (Tangshan Jiguo Printing Machinery Co., Ltd. ) Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

 

CHINA Sino Jiguo Machinery Co., Ltd. (Tangshan Jiguo Printing Machinery Co., Ltd. ) Bedrijfsprofiel 0

Sino Jiguo Machinery Co., Ltd. (Tangshan Jiguo Printing Machinery Co., Ltd.) is een

Het is een high-tech onderneming die gezamenlijk is opgericht door een aantal senior ingenieurs en is gevestigd in

in het centrale gebied van YuTian County binnen de economische zone van de Gouden Driehoek

Het gebied van de Gemeenschap bestaat uit de steden Beijing, Tianjin en Tangshan, met een oppervlakte van 42,81 mu.

 

 

Ons bedrijf is gespecialiseerd in de productie van postprint papier verpakkingsapparatuur,en heeft een langdurige wetenschappelijke samenwerking met het Beijing Institute of Graphic Communication voor die-cutter-programma's opgezetHet bedrijf is een moderne onderneming die ontwerp, onderzoek en ontwikkeling, verkoop en service omvat.

CHINA Sino Jiguo Machinery Co., Ltd. (Tangshan Jiguo Printing Machinery Co., Ltd. ) Bedrijfsprofiel 1

 

 

CHINA Sino Jiguo Machinery Co., Ltd. (Tangshan Jiguo Printing Machinery Co., Ltd. ) Bedrijfsprofiel 2

Ons bedrijf houdt zich aan de ideeën "Technologie stimuleert het bedrijf" en "Eerste klas producten creëren". Geavanceerde managementconcepten en ideeën met betrekking tot talenten als basis, technologie als ziel,de kwaliteit als basis, merk als de vlag, marketing als de kracht en service als de bron van het bedrijf, draagt bij aan de snelle ontwikkeling van onze onderneming.Onze producten hebben de ISO9001 kwaliteitscertificering en de CE-certificering doorstaan

Onze medewerkende bedrijfsmachines, waaronder: semi-automatische vloetlamineermachine serie, automatische vloetlamineermachine serie,automatische naai- en folderlijmmachine serie,met een gewicht van niet meer dan 10 kg, vouwlijm serie, serie rollenpapierplaatmachines, serie filmlamineermachines en serie vensterplakmachines.

Onze medewerkende bedrijfsmachines, waaronder: semi-automatische vloetlamineermachine serie, automatische vloetlamineermachine serie,automatische naai- en folderlijmmachine serie,met een gewicht van niet meer dan 10 kg, vouwlijm serie, serie rollenpapierplaat snijdmachines, serie filmlamineermachines en serie vensterplakmachines.

CHINA Sino Jiguo Machinery Co., Ltd. (Tangshan Jiguo Printing Machinery Co., Ltd. ) Bedrijfsprofiel 3
               CHINA Sino Jiguo Machinery Co., Ltd. (Tangshan Jiguo Printing Machinery Co., Ltd. ) Bedrijfsprofiel 4           
               CHINA Sino Jiguo Machinery Co., Ltd. (Tangshan Jiguo Printing Machinery Co., Ltd. ) Bedrijfsprofiel 5

Sinds het product in 1996 op de markt is gebracht, met een stabiele kwaliteit en een redelijke prijs, is het vele malen bekroond met de kwaliteitsreputatie.Het is een bekende internationale onderneming geworden.Het verkoopt goed in het hele land. en geëxporteerd naar meer dan twintig landen en regio's zoals de VS, Canada, Mexico, Brazilië, Ecuador, Rusland, Italië, het Verenigd Koninkrijk, Polen, Turkije, Egypte, Algerije, Saoedi-Arabië, de Verenigde Arabische Emiraten, Korea,Thailand, Maleisië, Vietnam enzovoort,oHet bedrijf zal zich blijven houden aan de twee waardeconcepten van "onderzoek en ontwikkeling van hoge kwaliteit" en "goede klantenservice".De kwaliteit als levenslijn, en bouwen van hoogwaardige, goedkope en kosteneffectieve post-press die-cutting apparatuur in binnen- en buitenland. met een hoog startpunt en een hoge standaard om onvermoeibaar na te streven, met uitstekende kwaliteit, voorkeursprijzen,Een hoge kwaliteit van dienstverlening en vrienden thuis en in het buitenland hand in Het is de bedoeling van de Commissie om de Europese Unie te helpen bij het opbouwen van een betere toekomst.

 

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Chineesjiguo-Machinesco., Ltd (van de Drukmachines van Tangshan Jiguo Co., Ltd) werd opgericht in 1996, is een high-tech die onderneming gezamenlijk door een aantal hogere ingenieurs is begonnen, en wordt gevestigd op het centrale gebied van YuTian-Provincie binnen de gouden driehoekseconomische zone bestond door de stad van Peking, van Tianjin en Tangshan-met 42,81 mu behandeld gebied. Ons bedrijf heeft een technisch team die uit 160 elitepersoneel bestaan die tot onze sterke technische macht, vaardigheden op hoog niveau van ontwerp, assemblage en productie, perfect beheersysteem en geavanceerde verwerking en het testen materiaal bijdragen. Ons bedrijf is gespecialiseerd in productie van post-drukdocument verpakkend materiaal, en wetenschappelijke samenwerking op lange termijn voor het die-cutting machineregelingen met het Instituut van Peking van Grafische Mededeling gevestigd. Het bedrijf is een moderne onderneming die het ontwerp, het onderzoek en de ontwikkeling, de verkoop en de dienst opnemen.

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

Oost-Europa

Midden-Oosten

Type Business

Fabrikant

Merken : JIGUO

Aantal werknemers : >160

Opgericht Jaar : 1996

Export pct : 60% - 70%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA Sino Jiguo Machinery Co., Ltd. (Tangshan Jiguo Printing Machinery Co., Ltd. ) Certificaten CHINA Sino Jiguo Machinery Co., Ltd. (Tangshan Jiguo Printing Machinery Co., Ltd. ) Certificaten CHINA Sino Jiguo Machinery Co., Ltd. (Tangshan Jiguo Printing Machinery Co., Ltd. ) Certificaten CHINA Sino Jiguo Machinery Co., Ltd. (Tangshan Jiguo Printing Machinery Co., Ltd. ) Certificaten CHINA Sino Jiguo Machinery Co., Ltd. (Tangshan Jiguo Printing Machinery Co., Ltd. ) Certificaten